LOKOMOTIVI JE PREKIPJELO: / 'Medijska hajka i galama isplate se Hajduku, ove sezone nisu oštećeni ni za običan aut'

Image
Foto: PIXSELL

Lokomotiva je u prošlom kolu poražena od Hajduka na svom terenu, ali u klubu s Kajzerice nisu zadovoljni suđenjem

12.12.2017.
17:22
PIXSELL
VOYO logo

U toj su utakmici igrači Lokomotive dobili čak dva crvena kartona, ali niti jedan od njih nije bio sporan. Jan Doležal dobio je crveni karton u 51., a Lovro Majer u 81. minuti te direktor kluba s Kajzerice u njima ne vidi ništa problematično, ali muči ga nešto drugo:

"Ne mogu ništa reći protiv odluka o isključenju Doležala i Majera, obojica su zasluženo dobili kartone. No, problem je u kriteriju, jer za identične ili vrlo slične prekršaje, neki drugi igrači nisu bili kartonirani. Konkretno, Radošević je zaslužio žuti karton, pa onda i Ohandza kad je zabio rukom gol, ali nisu bili sankcionirani... To me smeta, takve stvari da je jednima nešto dopušteno, a drugima nije, kriterij bi morao biti isti za sve", rekao je Božidar Šikić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Cibalia oštećena

"Očito je da se medijska hajka i galama Hajduku još kako isplati! Pa Splićani ove jeseni nisu oštećeni ni za obični aut, a svi su drugi klubovi oštećeni. I koliko god ne opravdavam reakciju igrača Cibalije koji su se fotografirali s prekriženim znakom HNS-a, a HNS im je i te kako pomogao, toliko moram reći da su Vinkovčani načelno u pravu - Cibalia je doista bila jesenas drastično oštećena! Cibalia i Lokomotiva možda su pretrpjeli najviše štete zbog sudačkih odluka u dosadašnjem dijelu prvenstva. Galama i medijski pritisak daju rezultat, a onaj tko nema mogućnost tog pritiska, loše prolazi. Razvidno je da se suci plaše bilo što dosuditi protiv Hajduka, čak i one najočitije prekršaje. Problem kriterija ono je što me smeta", dodao je direktor Lokomotive u razgovoru za Sportske Novosti.

Glavni sudac te utakmice bio je Mario Zebec iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo