LOKOMOTIVA DOVELA VELIKO POJAČANJE: / Na Kajzericu stigao reprezentativac kojeg su htjeli Hajduk i Osijek; 'Napravio sam iskorak'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Radi se o nogometašu s tri nastupa za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine

13.1.2021.
16:35
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Branimir Cipetić, 25-godišnji bosanskohercegovački reprezentativac, novo je pojačanje hrvatskog prvoligaša Lokomotive, potvrdio je njegov dosadašnji klub Široki brijeg.

"Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazov", izjavio je Cipetić pa se oprostio od svojeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli ga u Splitu

"Došao sam prije godinu i pol dana i nisam ni zamišljao da će ispasti ovako kako je ispalo. Prije svega, želio bih se zahvaliti Daliboru Šiliću koji je otpočetka vjerovao u mene i pružio mi priliku. Naravno, zahvaljujem i svim trenerima u stručnom stožeru, ali i svim djelatnicima i djelatnicama u klubu. Široki Brijeg će zauvijek ostati u mom srcu. U ovom gradu i klubu ostvario sam mnoga prijateljstva. Hvala Vam svima, jer bez Vas ne bih bio to što sam danas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cipetić je bio član omladinskog pogona Hajduka, a prošle se godine pisalo da ga splitski klub želi ponovno dovesti u svoje redove. Također, spominjalo se i da je za njega zainteresiran drugi hrvatski prvoligaš, Osijek.

Za nogometnu reprezentaciju BiH nastupio je tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo