OPLEO PO ČELNIM LJUDIMA / Dotaknuli su dno: Trener velikana 'na aparatima', na teren će poslati one najniže rastom. Evo i zašto...

Image
Foto: Pixsell

Situacija je sve lošija

20.10.2023.
18:52
Pixsell
VOYO logo

U subotu od 15 sati nogometaši Cibalije gostovat će u Dugopolju u sklopu 11. kola Prve NL. Momčad iz Vinkovaca tako mora na dug put, izabere li put kroz Hrvatsku vozit će se 660 kilometara, a odluče li se za ''prečicu'' kroz BiH, ruta će iznositi 440 kilometara u jednom smjeru.

Image
JE LI VAM PROMAKNULO? /

Remek-djelo na nozi jednog od Farmaceuta: Tetovirao je klubove u kojima je igrao, hoće li biti mjesta i za grb Slaven Belupa?

Image
JE LI VAM PROMAKNULO? /

Remek-djelo na nozi jednog od Farmaceuta: Tetovirao je klubove u kojima je igrao, hoće li biti mjesta i za grb Slaven Belupa?

Portal Vinkulja kontaktirao je trenera Cibalije, Andreja Kerića, kako bi najavili utakmicu, ali strateg Vinkovčana odmah ih je presjekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nije potrebno uopće govoriti ni o sastavu, ni o očekivanjima od utakmice u Dugopolju'', a zatim je žestoko nastavio:

''Volio bih da oni koji odlučuju o takvim stvarima objasne kako 25 odraslih ljudi, plus 25 sportskih velikih torbi, plus mreža s loptama i privatni ruksaci mogu stati u mini bus u koji smo jutros sjeli i krenuli na jug. Znaju li oni u kakvom će stanju ti momci biti nakon devet sati putovanja u skučenim sjedalima? Zahvaljujem tvrtki Polet i svima ostalima što imaju obzira prema Cibaliji'', ljutit je bio Kerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Cibalia se nalazi na sedmom mjestu ljestvice, a u posljednjih pet utakmica čak četiri puta su poraženi. S druge strane, Dugopolje drži četvrto mjesto ljestvice i momčad je sa najmanje poraza u prvenstvu. Samo jednom su ostali bez bodova i to na gostovanju u Vukovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naviknuti su na svašta, ali ovo...

''Da se razumijemo, ne tražimo nikakav komfor. Mi smo ekipa koja je naviknuta ne dobivati plaću po dva-tri mjeseca, ekipa koja je naviknuta na isključivanje pumpe za navodnjavanje još prije mjesec dana. A svaki nogometaš zna što znači trenirati na tvrdom i grbavom terenu. Mi smo ekipa koja je naviknuta na to da joj trener nosi opremu u Tordince na pranje, jer je veš mašina “crkla”, a četiri od pet majstora kad ih se nazove iz Cibalije automatski poklapa slušalicu. Mi smo ekipa koja je naviknuta da tereni nisu pokošeni, jer je kosilica svako malo pokidana, a i kad nije onda treneri i predsjednica iz svog džepa plaćaju gorivo. I tako dalje, i tako dalje. Dakle, nismo naviknuti na glamur, ali putovati mini busom desetak sati stisnuti kao sardine, a neki i na podu, sramota je za klub i sve one koji o tome odlučuju.''

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo