LIVERPOOLOV BEK RAMOSU I DALJE ZAMJERA PONAŠANJE IZ FINALA LP: / "Bez obzira na to, on je najbolji stoper na svijetu"

Image
Foto: AFP

Mladom Englezu ne smeta što su nedavno bili ljuti protivnici, svejedno cijeni Ramosa

10.9.2018.
21:15
AFP
VOYO logo

Ne tako davno u finalu Lige prvaka susreli su se Liverpool i Real Madrid, a u startnim postavama svojih ekipa bili su Trent Alexander-Arnold i Sergio Ramos. Ipak, Ramos je bio taj koji je osvojio naslovnice, što zbog toga što je njegova momčad osvojila titulu, što zbog njegovog okršaja sa Salahom.

Naime, Salah je morao napustiti igru već u prvom poluvremenu zbog sudara s Ramosom u kojem je izvukao deblji kraj. Nakon toga su uslijedili golovi, prvo Benzeme za vodstvo Reala, pa izjednačujući pogodak Manea i dva pogotka Balea za veliku pobjedu Madriđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pun hvale za Španjolca

Bez obzira na to što je Ramos na toj utakmici pokazao upitno ponašanje, Alexander-Arnold i dalje ima samo riječi hvale za španjolca, što se ne može reći i za navijače Liverpoola koji mu još nisu, a možda nikad i neće oprostiti taj start.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnjih deset godina dokazao je da je pobjednik, baš kao i njegova momčad. Za tri titule LP u nizu ta momčad mora biti nešto posebno." rekao je Arnold i dodao riječi hvale za kapetana Real Madrida:

"Ramos je već neko vrijeme najbolji stoper na svijetu, bez obzira na to što smo u svibnju bili neprijatelji, mora ga se poštovati kao igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo