OGLAS

KLOPPOVE TRUPE GAZE I DALJE: / Anfield je uz rekordan posjet proslavio još jednu veliku pobjedu Redsa

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Nogometaši Liverpoola nastavili su s odličnim ovosezonskim nastupima. U osmini finala Liga kupa na svome su Anfieldu pobijedili Tottenham s 2-1.

25.10.2016.
23:08
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Budući da im je ovo natjecanje posljednje na popisu ovosezonskih prioriteta, obje su momčadi zaigrale s prilično šarenim postavama. U takvoj se situaciji bolje snašao Liverpool koji je do pobjede došao pred 53.051 gledateljem, što je rekordan posjet na Anfieldu u utakmicama Liga kupa.

Uspješan i Arsenal

Oba je pogotka za Redse postigao Daniel Sturridge, u devetoj i 64. minuti, dok je poraz gostiju iz Londona ublažio Vincent Janssen golom s bijele točke u 76. minuti. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije ulazio u igru kod domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/kc2s

Niz pozitivnih rezultata nastavio je i Arsenal koji je na svome Emiratesu igrao protiv drugoligaša Readinga. Kad su se ove dvije momčadi posljednji put sudarile u ovom natjecanju, u listopadu 2012. godine, bilo je nevjerojatnih 7-5 za Topnike. Ovaj put nije bilo golijade, ali je ponovno prošao Arsenal. Rezultat je bio 2-0, a strijelac oba pogotka bio je Alex Oxlade-Chamberlain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Rnro

U srijedu nas u preostalim utakmicama osmine finala očekuju dvije poslastice. Na Old Traffordu će se sudariti gradski rivali Manchester United i Manchester City, odnosno Jose Mourinho i Pep Guardiola, a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić će sa svojim West Hamom dočekati Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


ENGLESKI LIGA KUP, OSMINA FINALA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal - Reading (II) 2-0 Bristol City (II) - Hull City 1-2 Liverpool - Tottenham Hotspur 2-1 Newcastle United (II) - Preston North End (II) 6-0

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo