Liverpool dovodi Lovrena da mu se ne ponovi najnovija katastrofa!?

Engleski mediji vec neko vrijeme tvrde da je hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren na meti Liverpoola.

19.5.2014.
12:55
VOYO logo

Pisao je o tome prije dva dana ugledni The Telegraph, a prikljucio mu se u ponedjeljak i dobro obavijesteni lokalni Liverpool Echo. Taj dnevnik takoder navodi da je Redsima 24-godisnji nogometas Southamptona primarna meta u obrambenoj liniji, ali jos uvijek nisu poslali sluzbenu ponudu Svecima.

Obrana je u prosloj sezoni bila najlosiji dio Liverpoolove momcadi o cemu svjedoci cak 50 primljenih golova. Skupo je to kostalo ''redse'' u borbi za naslov u Premierligi, pa i ne cudi da menadzer Brendan Rodgers silno zeli pojacati svoju zadnju liniju. Uvjeren je, tvrdi Echo, da bi mu Lovren donio snagu i liderske kvalitete u obrani, ali sluzbena ponuda Southamptonu se jos uvijek ceka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dzENWWAoIlU

Liverpool je u lovu i na Lovrenova suigraca Adama Lallanu, ali spomenuti dnevnik tvrdi da ta dva posla nisu povezana. Osim Lovrena, Rodgers na oku drzi i Stevena Caulkera (22) iz Cardiffa, a za poziciju lijevog beka prvi mu je izbor navodno Alberto Moreno iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je proslo ljeto dosao u Southampton iz Lyona i vrlo brzo se nametnuo kao jedan od najpouzdanijih igraca u momcadi Mauricija Pochettina. U prvoj sezoni u Premierligi postigao je i dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo