VELIKI PRIJATELJI / Livaković otkrio s kojim Vatrenim je razgovarao prije transfera: 'Fenerbahče bi bio odličan za tebe'

Image
Foto: Profimedia

Vatrena 'jedinica' je u intervjuu za turski Sporx otkrila što su mu suigrači rekli nakon dugo očekivanog transfera

6.12.2023.
15:24
Profimedia
VOYO logo

Dominik Livaković ljetos je napustio Dinamo nakon osam godina i potpisao petogodišnji ugovor s turskim Fenerbahčeom. Od kada je stigao u Istanbul, neprikosnoven je u prvoj postavi. Fenerbahče je vodeća momčad turskog prvenstva, a Livaković je do sada upisao 14 nastupa, primio 18 golova te šest puta sačuvao mrežu netaknutom u turskom prvenstvu.

Image
TO SE ČEKALO /

Španjolci objavili sjajne vijesti o Luki Modriću i to u ključnom trenutku: Ovo će oduševiti navijače Real Madrida

Image
TO SE ČEKALO /

Španjolci objavili sjajne vijesti o Luki Modriću i to u ključnom trenutku: Ovo će oduševiti navijače Real Madrida

Vatrena 'jedinica' je u intervjuu za turski Sporx otkrila što su mu suigrači rekli nakon dugo očekivanog transfera: "Bili su jako sretni, skoro su mi svi poslali čestitke. Razgovarao sam s Lukom Modrićem prije transfera. Modrić je rekao: 'Fenerbahče bi bio odličan za tebe. To je vrlo velik klub s ciljevima i bogatom poviješću.' Luku poznajem dugo i jedan je od mojih najbližih prijatelja", otkrio je Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je poštovao moju želju da igram za Fenerbahče"

Livaković je napustio Dinamo nakon što je za njega branio u 293 utakmice. "Transferi su jedna od najvažnijih odluka u karijeri igrača. Bilo mi je važno razmotriti sve aspekte prije no što povučem potez. Što se tiče Dinama, jako poštujem klub i važnu ulogu koju je igrao u mom razvoju kao igrača. Dinamo je poštovao moju želju da igram za Fenerbahče", odgovorio je Livaković.

"Fenerbahče se istaknuo iz nekoliko razloga. Bio sam impresioniran klupskim planovima, njihovom posvećenošću uspjehu i strašću za igrom. Ideja da igram pred navijačima Fenerbahčea bila mi je privlačna", objasnio je hrvatski golman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je kako jedva čeka derbi Fenerbahče - Galatasaray. "Naš cilj je biti na vrhu i boriti se za prvenstvo. Nedvojbeno postoji pritisak da osvojimo prvenstvo, ali koristimo ga kao motivaciju. Fokusiramo se na svaku utakmicu, uvijek ciljamo na najbolje rezultate. Pokušat ćemo ostvariti ciljeve ovim pristupom", zaključio je Livaković.

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo