Ova privlacna plavusa ima posla kao u prici! Pogledajte zasto!

Nogometna linijska sutkinja Fernanda Colombo Uliana (25) skrenula je na sebe paznju nogometne javnosti u Brazilu uoci Svjetskog prvenstva.

9.5.2014.
12:09
VOYO logo

Colombo Uliana postala je posljednjih mjeseci vrlo popularna u Brazilu jer ima sve vise posla. U cetvrtak navecer sudila je utakmicu Brazilskog kupa izmedu Sao Paula i CRB-a, a vec u nedjelju ceka ju okrsaj brazilskog prvenstva izmedu Ronaldinhovog Atletico Mineira i Cruzeira.

Colombo Uliana plijeni pozornost atraktivnim izgledom i pokusava se probiti u svijetu u kojem dominiraju muskarci. Ohrabrujuce je da joj to uspjeva unatoc tradicionalnim predrasudama o zenama i nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjeri zena koje se pokusavaju probiti u svijetu muskog nogometa su i Helena Costa, koja je nedavno imenovana trenericom francuskog drugoligasa Clermonta, kao i talijanska sutkinja Elena Tambini, koja se povremeno bavi i poslom modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Engleskoj premierligaske utakmice od 2011. sudi linijska sutkinja Sian Massey koja se nasla u sredistu seksisticke oluje zbog ponizavajucih komentara tadasnjeg strucnog sukomentatora Sky Sportsa Andyja Graya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo