Liga prvaka još bliže: Dinamu opet stigla neočekivana pomoć

Dinamu za status nositelja (čitaj: lakšeg suparnika) u play-offu za ulaz u Ligu prvaka potrebno je da trećem pretkolu kiksaju dva favorita. Prve utakmice idu u tom smjeru.

30.7.2014.
22:47
VOYO logo

Dinamo je napravio svoj prvi veliki korak prema 4. pretkolu, a stigala je i neočekivana pomoć ostalih klubova. Šest klubova koji su ispred hrvatskog prvaka su - Celtic, BATE, Salzburg, APOEL, Steaua i Sparta.

Prvo je 'za Dinamo' još u utorak navečer odigrao Debrecen, koji je s minimalnih 1:0 svladao BATE, dok se sreća Dinamu osmjehnula i u srijedu. Prvo je Red Bull kod Karabakha s minimalnih 2:1 i teško je vjerovati da će u uzvratu kiksati, no apsolutno je sve otvoreno u okršajima HJK-a i APOELA (2:2), gdje su Finci imali 2:0 i napravili nepotebno isključenje na centru i pustili Cipranima da se vrate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/CZ3KCm3FgJw

Rumunjska Steaua je također izvukla (2:2) na gostovanju kod Aktobea, ali osmjeh na licu Dinamovih čelnika je izvukla Legija iz Varšave. Poljaci, čiji je kapetan bivši dinamovac Ivica Vrdoljak kod kuće su razbili Celtic s 4:1. 'Stradanje' Škota je moglo biti i gore, ali je upravo Vrdoljak zapucao dva jedanaesterca i sasvim je realno da će oni i još jedan od preostalih 'autsajdera' iznenaditi i plasirati se u 4. pretkolo. Tako će pogurati Dinamo do statusa nositelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo