Ovako to izgleda - Luka Modrić u Realovom dresu!

Malo-pomalo, barem prema pisanju Daily Maila, uporni Tottenhamov predsjednik Daniel Levy približava Real traženoj svoti za svog najtraženijeg nogometaša, Luku Modrića.

16.8.2012.
16:26
VOYO logo

I britanski dnevnik u izdanju od četvrtka navodi da bi se danas do kraja dana 26-godišnji hrvatski veznjak trebao podvrgnuti liječničkom pregledu u Madridu, te najkasnije tijekom vikenda potpisati višegodišnji ugovor. Navodi se da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy dosad bio odlučan ne prihvatiti Realovu ponudu manju od 40 milijuna funti.

http://www.youtube.com/embed/UrKCYSchlhk Posljednja koju je Real poslao iznosila je, prema Daily Mailu, 30 milijuna funti plus osam milijuna u ugovornim dodacima. Levy je i nju odbio. U ovom je trenutku, navodi isti izvor, došao do formule 34+6, što znači da bi Real platio 34 milijuna odmah, a šest milijuna eventualno u dodacima, ovisno o Modrićevim postignućima u Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač engleske nogometne reprezentacije i Tottenhama Jermain Defoe priznao je kako će gubitak hrvatskog reprezentativca Luke Modrića biti težak udarac za Spurse. Kako svjetski mediji navode da je konačno na pomolu dugoočekivani Modrićev transfer u Real Madrid, Defoe se izgleda pomirio s gubitkom dojučerašnjeg suigrača. "Luka je fantastičan igrač. Puno toga se događalo, a mi kao igrači ne znamo što", prenosi Independent Defoeove riječi vezane uz sagu oko Modrićevog transfera i njegov zategnut odnos s predsjednikom kluba Danielom Levyjem. "Bio je ovdje u klubu i da budem iskren, bio je dobar za klub. Ako na kraju zaista ode, za nas će biti teško izgubiti nekog takvog. Ali što se njega tiče, njemu bih poželio sreću jer je on fantastičan igrač", zaključio je Defoe, strijelac odlučujućeg gola za Englesku u 2-1 pobjedi protiv Italije u prijateljskom susretu. Bivši francuski nogometni reprezentativac Louis Saha (34), nekadašnji napadač Manchester Uniteda, novi je član Sunderlanda s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Saha je drugu polovicu prošle sezone odradio u Tottenhamu, a u Sunderland stiže kao slobodan igrač. "Louis je napadač čije su sposobnosti dokazane na najvišoj razini i sa sobom donosi djelić iskustva iz vrhunskog nogometa. Siguran sam da će biti sjajan dodatak našoj momčadi u području u kojem nam je trebalo pojačanje i oduševljen sam što smo dovršili transfer prije prve utakmice nove sezone (protiv Arsenala za vikend, op.a.)", komentirao je menadžer Sunderlanda Martin O'Neill. Sahi će Sunderland biti sedmi različiti klub u karijeri nakon Metza, Newcastlea, Fulhama, Manchester Uniteda, Evertona i Tottenhama. Za francusku reprezentaciju je tijekom karijere skupio 20 nastupa i pritom zabio 4 gola. Engleski Premierligaš Newcastle potvrdio je transfer nizozemskog veznog nogometaša Vurnona Anite (23) iz Ajaxa uz odštetu od 8.5 milijuna eura. Anita može igrati na poziciji centralnog i defenzivnog veznog, a potpisao je petogodišnji ugovor sa "svrakama". Zadovoljstvo sklopljenim poslom izrazio je menadžer Newcastlea Alan Pardew. "Oduševljeni smo što smo uspjeli osigurati usluge Vurnona. On je iznimno talentirani nogometaš, sjajnih tehničkih sposobnosti, što je upravo ono što sam tražio u igraču. Budući da su mu tek 23 godine, nadam se da su pred njim najbolje godine upravo u Newcastleu", rekao je Pardew. Anita je odigrao ključnu ulogu u osvajanju Ajaxovog naslova nizozemskog prvaka prošle sezone, a poznat je po svojoj sjajnoj radnoj etici i neumornosti. Postao je tako Nizozemac četvrto ovoljetno pojačanje "svraka". Prije Anite klubu su pristupili Francuz Romain Amalfitano, Australac Curtis Good i Burundijanac Gael Bigirimana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo