VIDEO: / Leo Messi ozbiljno zaprijetio Neymaru i Brazilcima

Argentina je došla i do treće pobjede na SP-u. Za deveti bod Gaučosa i prvo mjesto u skupini sa 3:2 je pala Nigerija, koja bez obzira na ovaj poraz ide u drugi osminu finala.

25.6.2014.
15:46
VOYO logo

Argentinu je do treće pobjede na turniru po običaju vodio Lionel Messi dvama postignutim golovima, dok je jednog zabio Marcus Rojo. Gledatelji na Estadio Beira-Riu imali su priliku vidjeti eksplozivno otvaranje utakmice i dva gola u prve četiri minute. U 3. minuti zabio je Messi za vodstvo Gauča 1:0. Pospremio je Messi odbijanac pod prečku nakon što je prethodno udarac Angela di Marije zaustavila vratnica.

Već u sljedećem napadu Nigerija je izjednačila, a prvi od dva gola na utakmici zabio je 21-godišnji igrač CSKA Ahmed Musa. Pucao je iskosa s lijeve strane unutar kaznenog prostora i lijepim udarcem pronašao suprotni kut i malu mrežicu vratiju Sergija Romera. Rezultat se nije mijenjao do sudačke nadoknade prvog poluvremena, kada je Messi zabio sjajno iz slobodnog udarca svoj 4. gol na natjecanju kojim se izjednačio s Neymarom na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nigerija je sjajno otvorila drugo poluvrijeme, a nakon lijepog proigravanja u prostor od Emmanuela Emenikea zabio je Musa svoj drugi gol. Pucao je u bliži kut s nekih desetak metara. Izjednačen je rezultat na semaforu stajao svega tri minute. Nakon izvedenog kornera loptu je glavom skrenuo Ezequiel Garay, a onda ju je koljenom u mrežu iz neposredne blizine ugurao branič Rojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=1d0189ed-5e3-5678-d1c-d3b8445f7c07&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo