VISOKI CILJEVI / Leko sanja titulu s Hajdukom: 'Želim da igrači vjeruju, u nogometu je sve moguće'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je rekao kako su Laku za trenera odabrali jer on svojim kvalitetom unosi stabilnost u klub

4.1.2023.
20:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Novi trener Ivan Leko održao je svoju prvu konferenciju za medije nakon što je sjeo na klupu Hajduka, a izjavio je kako je tu dužnost prihvatio jer je vidio da klub raste i može napraviti velike stvari.

Image
ISKRENO O RIVALSTVU /

Bivši srpski reprezentativac: 'Svi žele utakmicu s Hrvatskom da vidimo tko je bolji'

Image
ISKRENO O RIVALSTVU /

Bivši srpski reprezentativac: 'Svi žele utakmicu s Hrvatskom da vidimo tko je bolji'

Naglasio je kako je preuzimanje trenerske dužnosti za njega veliki trenutak, te najavio je kako su za Hajduk pod njegovim trenerskim vodstvom važne tri stvari rezultat, igra koja privlači publiku te razvoj igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazatelj rasta kvalitete Hrvatske nogometne lige je i činjenica kako je iz nje na minulom Svjetskom prvenstvu u Katru nekoliko igrača dalo važan doprinos uspjehu hrvatske  reprezentacije".

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je rekao kako su Laku za trenera odabrali jer on svojim kvalitetom unosi stabilnost u klub.  Dodao je kako je ugovor s Lekom potpisan na 2,5 godine, no ako u tom razdoblju dobije primmaljivu ponudu nekog drugog kluba, moći će otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da svi kojima je Hajduk u srcu sanjamo o tituli, ali ne želim pričati o tome. Želim da na kraju mog posla ovdje ljudi kažu da sam napravio nešto. Rezultat u kratkom roku nitko ne može garantirati, pa ni ja. HNL je narastao. Vidjeli smo da smo na Mundijalu imali više igrača iz HNL-a koji su bili bitni za Hrvatsku.

Imam veliki respekt za ligu. Gledao sam Hajduk kad god sam mogao, ali jedna stvar je gledati, a druga trenirati s tim igračima. Veselim se upoznavanju mojih igrača i početku zajedničkog rada. Želim stvoriti tim i napraviti vjeru da je u nogometu sve moguće. Onda ćemo vidjeti gdje su nam i koliki su nam limiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo