LEKO NIJE PRVI HRVAT KOJI JE SKALPIRAO MOURINHA: / Tek je još jednom našem treneru to uspjelo, sjećate li se kojem?

Image
Foto: Profimedia

Leko je sada hit-trener, posebice u Hrvatskoj jer ne skida baš neki hrvatski trener ovako velik skalp svaki dan

30.10.2020.
19:41
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometni prvoligaš Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, priredio je iznenađenje pobijedivši u susretu 2. kola J skupine Europske lige Tottenham s 1-0. Pogodak odluke zabio je izraelski veznjak Lior Refaelov u 29. minuti.

“Spursi” su posebno loše odigrali u prvom poluvremenu, a koliko je Jose Mourinho bio ljut pokazuje i podatak da je već u poluvremenu napravio četiri izmjene ostavivši u svlačionici Lo Celsa, Dele Allija, Bergwijna i Carlosa Viniciusa, a u 58. minuti i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Head Coach Ivan Leko of Antwerp gestures PFC Ludogorets Razgrad v Royal Antwerp: Group J - UEFA Europa League, Razgrad, Bulgaria - 22 Oct 2020,Image: 565165064, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Leko je sada hit-trener, posebice u Hrvatskoj jer ne skida baš neki hrvatski trener ovako velik skalp svaki dan. Međutim, zanimljivo je kako Leko nije prvi hrvatski trener koji je pobijedio Mourinha. Uspjelo je to i Slavenu Biliću.

Bilić je protiv Mourinha igrao pet puta kao trener West Hama, a 2015. godine uspio ga je i pobijediti. Isto tako, Bilić je jednom prilikom uspio i remizirati s Portugalcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo