povratak u englesku? / Leicesterov menadžer Claudio Ranieri želi Kalinića u tandemu s ubojitim Vardyjem

Image
Foto: AP Images

Fiorentina za Kalinićeve usluge traži oko 15 milijuna funti, međutim, navodi i kako bi njegovi zahtjevi za plaćom od 100.000 funti tjedno, mogli biti velik problem pri realizaciji transfera

4.7.2016.
12:14
AP Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nakon pet godina mogao bi se ponovno vratiti u Premijer ligu. 

Kalinićeva solidna sezona u Fiorentini i dobra predstava na Euru u Francuskoj zainteresirala je Leicesterova menadžera Claudija Ranierija, koji je protekle sezone 'lisice' odveo do senzacionalnog naslova u najjačoj nogometnoj ligi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kalinić je nakon odlaska iz Hajduka dvije godine proveo u tadašnjem prvoligašu Blackburnu, no u 44 utakmice postigao je tek sedam zgoditaka, što je bio razočaravajući učinak. 

Nakon toga uslijedila je mnogo uspješnija epizoda u ukrajinskom Dnipru, u kojem je zabio 37 pogodaka u 86 utakmica, zaigravši i u finalu Europske lige 2015. godine, gdje je također bio strijelac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je pomoglo da ostvari transfer u talijanskog velikana Fiorentinu, u kojoj je protekle sezone zabio 12 ligaških zgoditaka te privukao pažnju talijanskog stručnjaka Ranierija. 

Britanski The Sun tvrdi kako Fiorentina za njegove usluge traži oko 15 milijuna funti, međutim, navodi i kako bi Kalinićevi zahtjevi za plaćom od 100.000 funti tjedno, mogli biti velik problem pri realizaciji transfera.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo