LEGENDE UNITEDA SAKRILE SE U MIŠJU RUPU: / Carragher rastura Nevillea na društvenim mrežama, Ferdinand se oprostio od Twittera

Image
Foto: Profimedia

Neće im biti lako ovih dana nakon što su redsi došli do naslova poslije 30 godina

26.6.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola sedam kola prije kraja osigurali sz svoj 19. naslov engleskog prvaka, a prvi nakon 30 godina čekanja. Dogodilo se to nakon što je u četvrtak navečer Chelsea slavio protiv Manchester Cityja.

Liverpool je s 86 bodova ostao 23 boda ispred branitelja naslova Manchester Cityja, čime je i teoretski osigurao svoj prvi naslov prvaka otkako je osnovana Premier liga (1992.). 'Crveni' su posljednji naslov osvojili davne 1990. godine, a od tada su pet puta završavali prvenstvenu utrku na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvim raspletom nisu presretne legende najvećih Liverpoolovih rivala Manchester Uniteda, Gary Neville i Rio Ferdinand.

Oni su se nakon utakmice našalili da će ugasiti svoje račune an Twitteru. Legenda Redsa, Jamie Carragher, iskoristila je priliku i malo bocnula svoj kolegu sukomentatora sa Sky Sportsa, Garyja Nevillea, objavivši na Twitteru fotomontažu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo prije toga Neville je objavio prigodni emotikon označavajući da se na neko vrijeme oprašta od društvenih mreža, a Ferdinand je to doslovno napisao: “Vidimo se za nekoliko tjedana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto koliko ih je zaboljelo ovaj trijumf Redsa. A nakon nove objave Carraghera Nevillea će još više: “Je li netko vidio Garyja?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo