LEGENDARNI ZLATNI REPIĆ SE ČUDI: / 'Ne kužim što će Rangersima Niko Kranjčar'

Image

Prošlog se tjedna pojavila informacija kako je Glasgow Rangers zainteresiran za dolazak Nike Kranjčara koji je trenutačno član NY Cosmosa.

18.5.2016.
13:22
VOYO logo

Bivši napadač legendarne škotske momčadi koja se nakon četiri sezone i bankrota vratila u prvu ligu, skeptičan je prema takvom potezu svog bivšeg kluba.

"Čudi me što se Rangers zanima za Niku Kranjčara. Ne znam što se s njim događa, nisam ni znao da igra u SAD-u.On je vrlo talentiran, u najboljim je danima bio na razini Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali ne znam može li još uvijek igrati na vrhunskoj razini", izjavio je Pršo za Daily Record, dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora biti na 100 posto

"Želi li igrati u Škotskoj, morat će biti na 100 posto. Inače, to neće biti dobra ideja. Ovdje se ne dolazi umiroviti, za škotsku ligu moraš biti maksimalno spreman", dodao je bivši napadač hrvatske reprezentacije i Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pršo je čudi i drugoj želji Rangersa, Joeyju Bartonu.

"Pa koliko on ima godina, 34? Je** te! Zar on još igra nogomet? Ja sam prestao s 32, škotska liga je bila izrazito zahtjevna. Svi misle da je lako igrati u Škotskoj, ali to nije tako", upozorio je Pršo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Niko ima što još ponuditi europskom nogometu, uvjeren je njegov otac i bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar.

Cico: Škoti znaju što Niko može

"Ne čudi me da ga Rangers želi, Niko još može igrati na visokom nivou. Problem je bila duga stanka, ali odlazak u New York pokazao se kao odličan potez. Škoti znaju što Niko može, a treba im takav profil igrača. Igrao je u Engleskoj, ima ugled. Čini mi se da Niko ne bi imao ništa protiv tog angažmana, ali pregovori još traju", izjavio je tata Kranjčar za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo