LEGENDARNI NIZOZEMAC I NESUĐENA ZLATNA LOPTA: / 'Juventus ni s Ronaldom ne može osvojiti Ligu prvaka!'

Image
Foto: AFP

Jedan od onih koji misle da Juventus neće osvojiti Ligu prvaka je i slavni veznjak

20.8.2018.
9:07
AFP
VOYO logo

Cristiano Ronaldo se pridružio Juventusu nakon devet sezona na Santiago Bernabeu u transferu teškom 100 milijuna eura. Peterostruki osvajač Zlatne lopte odigrao je ključnu ulogu u Realovoj žetvi trofeja posljednjih godina.

Portugalski internacionalac stigao je u Juventus kao posljednji komadić slagalice za koju Agnelli misli da može u Torino donijeti trofej Lige prvaka. Juventus je Ligu prvaka zadnji puta osvojio 1996. godine, a od onda su čak pet puta gubili u finalu tog natjecanja, zadnji put baš protiv Reala u Cardiffu 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wesley Sneijder, bivši nogometaš Intera koji je s tim slavnim talijanskim klubom osvojio Ligu prvaka 2010. godine predviđa kako Ronaldo neće biti taj koji će prekinuti post Juventusa usprkos euforiji koja je nastala u Torinu njegovim dolaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan igrač ne čini ekipu

"Ne, mislim da od toga neće biti ništa", rekao je Sneijder za Bein Sports kada je upitan može li Allegrijeva momčad sada napokon podići taj trofej pa dodao: "Mislim da ne mogu jer se ipak ne radi o jednom igraču, bez obzira na to što je Juventus zadnjih sezona sjajno igrao u Ligi prvaka. Ipak, jedan igrač ne može sve promijeniti, ima boljih ekipa od Juventusa."

Ronaldo je u subotu debitirao u 3:2 pobjedi Juventusa nad Chievom iz Verone, a Sneijder misli kako, bez obzira što nije zabio u debiju, Portugalac neće imati problema s prilagodbom na Serie A jer se radi o velikom sportašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da neće imati problema u Italiji", rekao je Sneijder pa dodao: "Nema šanse da ne uspije. Natjecanje je drugačije, ali ako se brzo prilagodi bit će to za njega lagan posao. Postiće će puno u Serie A.", zaključio je Nizozemac priču o Ronaldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo