KAKO TUŽNO ZA ČITATI / Legendarni Katalonac oprostio se od Messija na zaista poseban način: 'Ništa više neće biti isto...'

Image
Foto: Profimedia

Pique se na vrlo emotivan i poseban način oprostio od Messija

7.8.2021.
9:57
Profimedia
VOYO logo

Nakon deset naslova prvaka Španjolske, sedam Kupova, četiri Lige prvaka i šest Zlatnih lopti, nakon više od 20 godina provedenih u katalonskoj prijestolnici, Lionel Messi napustio je Barcelonu. Klub je prvo objavio kako Messi neće potpisati novi ugovor zbog "ekonomskih i strukturalnih prepreka", a drugim riječima, Barcelona je u tolikom financijskom dugu (oko milijardu eura) da ih je nagazio financijski fair-play i zabranio im dodatnu rasipnost.

Messi će gotovo sigurno karijeru nastaviti u PSG-u koji ga je valjda iste sekunde nakon što se doznalo da neće igrati u Barceloni krenuo vrbovati. Međutim, Messijev odlazak iz Barcelone izazvao je lavinu emocija i kod navijača i kod njegovih sada već bivših suigrača, a odlazak je, očito, najteže pao Gerardu Piqueu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MA JE LI TO MOGUĆE /

Brat vlasnika PSG-a potvrdio dolazak Messija, evo koliko bi trebao zarađivati u Parizu i na koliko će potpisati

Image
MA JE LI TO MOGUĆE /

Brat vlasnika PSG-a potvrdio dolazak Messija, evo koliko bi trebao zarađivati u Parizu i na koliko će potpisati

Pique se na vrlo emotivan i poseban način oprostio od Messija, svog velikog prijatelja s kojim je igrao gotovo cijelu karijeru.

Image

Tužan oproštaj

''Ništa više neće biti isto. Ni Camp Nou ni Barcelona ni mi sami. Nakon više od 20 godina u klubu, prestaješ nositi Barcelonin dres. Stvarnost je katkad teška. Upoznali smo se 2000. godine, bilo nam je 13 godina i karijere su bile pred nama. Kakve karijere! Da smo je zamišljali, ne bismo je mogli bolje zamisliti. Jebeno ludilo", započeo je tako Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj prvoj sezoni, nakon povratka u Barcelonu, osvojili smo trostruku krunu i ti si postao najbolji nogometaš svih vremena. Iz Rosarija si dotaknuo nebo iznad Rima. Ondje se započela stvarati legenda. Sve ostalo je povijest. A kako smo se samo dobro proveli", napisao je Pique i poručio mu još ovo.

"Sad odlaziš, ali znam da ćeš se jednog dana vratiti. Postoje stvari koje treba napraviti. Zabavi se, uživaj kamo god otišao i nastavi pobjeđivati onako kako samo ti to znaš. Nama ovdje ćeš nedostajati. Volim te, Leo'', napisao je Pique na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo