LEGENDARNI FRANCUZ PROGNOZIRA POTOP TOPNIKA NA ANFIELDU: / 'Ako nastave ovako u subotu će dobiti tri ili četiri komada'

Image
Foto: AFP, PATRICK HERTZOG

Nekadašnji igrač Arsenala prokomentirao je šanse Topnika u derbiju s Liverpoolom

28.12.2018.
15:28
AFP, PATRICK HERTZOG
VOYO logo

Emmanuel Petit označio je Mesuta Ozila kao duha i naznačio da bi upravo on mogao biti glavni krivac ako Liverpool u subotu pobijedi Arsenal, za što Francuz vjeruje da je potpuno izvjesno, čak misli da će to biti i uvjerljivo.

Topnici se nalaze u dobroj situaciji, ove sezone igraju puno bolje nego prošle, ali Petit se pribojava da bi ljudi poput Mohameda Salaha ili Sadia Manea mogli biti prevelik zalogaj za obranu momčadi s Emiratesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je Ozil koji je bio jedan od najboljih igrača na svijetu s hrpom golova i asistencija?", zapitao se Petit pa dodao: "Mislim da je izgubio želju, nema je više. Trener ga je izvadio iz igre na poluvremenu protiv Brightona, ja sam njegov velik navijač, ali zadnje dvije godine on je duh na terenu."

Najveći problem je obrana koja izgleda smiješno

"Arsenal je slab u obrani, na dobar dan prosječan. Rade puno individualnih i kolektivnih grešaka, nekad su takve da se jednostavno morate nasmijati. Ozljede ne mogu biti alibi, igrači koji igraju su internacionalci i tako se moraju ponašati.", rekao je Petit pa otkrio što Arsenal mora napraviti ako želi pobjedu u subotu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraju mentalno biti na puno višoj razini. Bolji su nego prijašnjih godina, ali ne mogu protiv Liverpoola vrhunski odigrati samo jedno poluvrijeme kao u puno utakmica dosad i nadati se pobjedi, to tako ne ide. Moraju biti u utakmici 90 minuta inače neće biti dobro. Ako odu na Anfield misleći da tamo mogu igrati kao što su dosad igrali, dobit će tri ili četiri komada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo