LEGENDA DALA ZELENO SVJETLO: / Nema više prepreka za Pogbin povratak u United

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Legenda Manchester Uniteda Alex Ferguson odobrila je kupovinu 23-godišnjeg francuskog veznjaka Paula Pogbe.

30.7.2016.
20:03
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Čini se kako više nema prepreka za transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, nakon što je Alex Ferguson dao zeleno svjetlo za kupovinu Paula Pogbe. Proteklih dana puno se piše o Pogbinom rekordnom transferu u Manchester United u visini od 120 milijuna eura. Taj transfer trebao bi se realizirati kroz nekoliko dana i Pogba bi trebao postati najskuplji igrač u povijesti nogometa.

POGBA IZAZVAO LUDNICU U KALIFORNIJI: Megazvijezda potpisala prvi dres Uniteda

Ferguson pokazao palac gore

Ferguson je pokazao palac gore za kupovinu igrača koji je 2012. besplatno napustio Old Trafford i potpisao za Juventus u kojem je postao jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa. Ferguson je od tada u 'ratu' s Pogbinim menadžerom, pohlepnim debeljucom koji je nekad radio u pizzeriji Minom Raiolom, kojeg je optužio za 'nepoštivanje kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš dvojica smo kao ulje i voda. Pogba je tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom ali je Raiola ranije sve dogovorio s Juventusom. Bio sam razočaran jer nisu pokazali poštovanje prema klubu," kazao je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je karijeru započeo u US Roissy-en-Brieu, potom je igrao za US Torcy, te Le Havre. U listopadu 2009. je preselio u Unitedovu akademiju, a tri godine kasnije je otišao u Juventus. Sada se vraća na Old Trafford uz tjednu plaću od 320.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo