LEGENDA UNITEDA NAKLONILA SE MODRIĆU: / Bivši napadač Manchestera nahvalio Hrvata kao rijetko tko

Image
Foto: Profimedia

Vatreni oduševljama svojim igrama i u 36. godini života

7.10.2020.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Malo koji nogometaš ili stručnjak u proteklih desetak godina nije u superlativima govorio o hrvatskom nogometašu LukiModriću. Posljednji u nizu koji je to napravio je legendarni Bugarin Dimitar Berbatov.

Image
MODRIĆ POSTAO VRUĆA TEMA U ŠPANJOLSKIM MEDIJIMA: /

Evo što su iz Reala rekli o priči koja je zagolicala maštu brojnih fanova

Image
MODRIĆ POSTAO VRUĆA TEMA U ŠPANJOLSKIM MEDIJIMA: /

Evo što su iz Reala rekli o priči koja je zagolicala maštu brojnih fanova

“Modrić ne igra, on leti. Nema sumnje da je jedan od tri-četiri najbolja veznjaka u proteklom desetljeću. Luka je definitivno na Iniestinoj i Xavijevoj razini. Nije slučajno da je baš on prekinuo Messijevu i Ronaldovu dominaciju na dodjeli Zlatne lopte”, rekao je bivši napadač Tottenhama i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima 35 godina, ali kada imate takvu sposobnost čitanja igre, onda može igrati do kad osjećate da možete. Ako nastavi kao sada možda je pred njim još nekoliko godina karijere na vrhunskoj razini”, poručio je Barbatov.

Španjolska Marca,objavila je, inače, u srijedu na kako je Modrić spreman pristati na smanjenje plaće u potencijalno novom ugovoru. Naveli su kako uprava i trener Zinedine Zidane još uvijek nisu donijeli odluku niti se sastali s njime oko eventualnog produženja te da će nastaviti promatrati njegove utakmice tijekom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

single club/league/player publications/services.

Dimitar Berbatov of Spurs Legends during Spurs Legends vs Inter Forever, Test Event Match Two Football at Tottenham Hotspur Stadium on 30th March 2019 Spurs Legends vs Inter Forever, Test Event Match Two, Football, Tottenham Hotspur Stadium, Tottenham, London, United Kingdom - 30 Mar 2019, Image: 423321154, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja 2021., rekao je u ponedjeljak u intervjuu za španjolsku radijsku postaju COPE kako bi "volio nastaviti igrati za Real Madrid".

"Vjerujem da još uvijek svojom igrom mogu biti važan Real Madridu. Želja mi je završiti ovdje karijeru, no ne želim stvarati problem. Uvjeren sam da ćemo postići sporazum, kakav god bio, ili o produženju ugovora ili o mom odlasku u drugi klub. Ovdje se osjećam kao doma", dodao je vezni igrač, koji je prošli mjesec napunio 35 godina te je najstariji igrač Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan vjeruje li da će mu uprava ponuditi novi ugovor odgovorio je: "Ne znam. Ne volim govoriti hipotetski".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo