LEGENDA SE SLOMILA PRED KAMERAMA: / 'Svi smo dočekali taj naslov, osim njega... Nadam se da negdje ovo gleda'

Image
Foto: Screenshot/Nova TV

Nogometaši Rijeke dočekali su prošli vikend naslov hrvatskog prvaka, prvi u klupskoj povijesti. Osamnaest godina su čekali novu priliku i ovaj su je put iskoristili.

24.5.2017.
9:09
Screenshot/Nova TV
VOYO logo

Te 1999. godine Rijeka je na svojoj Kantridi u posljednjem kolu trebala svladati Osijek za potvrdu naslova. U 88. minuti Admir Hasančić, tadašnji miljenik navijača, zabio je za 2-1, ali je linijski sudac Zoran Krečak podigao zastavicu i gol je, pokazalo se, neopravdano poništen, a Rijeka je ostala bez naslova.

Image
DEŽELA ODUŠEVLJENA KEKOM: /

'Neka preuzme arbitražu i odredi granicu između Hrvatske i Slovenije'

Image
DEŽELA ODUŠEVLJENA KEKOM: /

'Neka preuzme arbitražu i odredi granicu između Hrvatske i Slovenije'

'Slavit ćemo noćima'

"Sjećam se tog pogotka kao da sam sad na terenu, kao da ide taj centaršut i moja lijeva noga 'pakira' loptu u mrežu. Lagano sam izvirivao, gledao lijevo-desno da ne bih došao u situaciju da se nalazim u nedozvoljenoj poziciji, uvijek sam pazio. Krečak je bio u liniji i čim je krenuo centaršut, podigao je zastavicu. Ja sam samo postavio nogu i zabio pogodak koji bi nam donio taj toliko željeni naslov. Međutim, dogodilo se što se dogodilo", prisjetio se Hasančić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad smo poslije 18 godina dočekali taj naslov i slavit ćemo ga noćima ako treba. Napokon je Rijeka prvak i napokon smo svi to doživjeli. Osim jednog mog suigrača...", rekao je Hasančić i više nije mogao zadržati suze.

'Ne mogu ni izgovoriti njegovo ime'

Prisjetio se u tom trenutku Gorana Brajkovića, nekadašnjeg veznjaka Rijeke, koji je poginuo prije dvije godine u prometnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako mi je teško, ne mogu ni izgovoriti njegovo ime. Da je bar i on doživio ovaj naslov... Nadam se da negdje ovo gleda", dodao je emotivno slomljeni Hasančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo