LEGENDA REALA BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Sretan sam kad Barcelona osvaja tofeje'

Image
Foto: AFP, BRU GARCIA

Bivši napadač i legenda Real Madrida, Raul Gonzales, izjavio je u razgovoru za španjolsko izdanje Vanity Faira kako je sretan kad Barcelona osvaja trofeje.

19.1.2016.
17:12
AFP, BRU GARCIA
VOYO logo

Činjenica da je riječ o najvećem rivalu njegovog bivšeg klupa pri tome ga nije omela.

Raul se, podsjetimo, nedavno umirovio, a posljednji klub za koji je nastupao je MLS momčad New York Cosmos. Sada svi očekuju da se u nekom periodu vrati u klub u kojem je proveo 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se umirovio

"Potrebno mi je vremena. Tek sam završio karijeru i moram vidjeti hoće li mi nedostajati natjecanje. Razmišljam o osobnom razvoju. Učim o svemu što okružuje nogomet, o sportskom menadžmentu, poslu. Sada moram raditi stvari bez pritiska tako da mogu odlučiti sviđa li mi se to raditi, a onda se nakon par godina mogu vratiti u Madrid", rekao je drugi najefikansiji napadač u povijesti Reala, koji ima i ponudu Španjolskog saveza da preuzme ulogu njihovog ambasadora u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče rivalstva izumeđu Reala i Barcelone Raul tvrdi da je ono korisno za oba kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barca ne bila to što jeste bez Madrida, i obratno. Potrebni su jedni drugima. Kada osvajaju naslove u Europi sretan sam jer je riječ o klubu iz Španjolske. Nije mi problem to izreći javno", poručio je strijelac 323 gola za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo