LEGENDA RAZORILA ARSENAL KOMENTAROM OKO NOVOG TRENERA: / 'Zašto nisu bili iskreni i rekli što će napraviti? Otkud sad on?'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Legendarnom napadaču ne sviđa se način na koji su sve odradili u Arsenalu

22.5.2018.
9:03
Screenshot Youtube
VOYO logo

Prema navodima britanske televizijske postaje BBC, Arsenea Wengera će na klupi Arsenala naslijediti donedavni trener Paris SG-a Unai Emery (46).

POZNAT JE NASLJEDNIK WENGERA U ARSENALU: Najveći favorit ipak otpao, klupu Topnika preuzima bivši trener velikana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku ove sezone Wenger je nakon 22 godine provedene na poziciji menadžera Arsenala napustio klupu "topnika", a stiže Emery koji je prošle dvije sezone bio trener najbogatijeg francuskog kluba s kojim je ove sezone osvojio prvenstvo, Kup i liga kup, no zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka vlasnici kluba nisu mu produžili ugovor. Iako se pisalo kako je ta pozicija rezervirana za Mikela Artetu, čelništvo Arsenala otišlo je u drugom smjeru. S tim se ne slaže legenda Arsenala Ian Wright.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto su prevarili Artetu? Zašto nisu bili iskreni i rekli što će napraviti?", upitao se Wright koji je za Topnike u svojoj karijeri nastupio između 1991. i 1998. 221 puta te zabio 128 golova. "Je li to bilo zbog javnosti kojoj se nije svidio odabir? Čini se kao veoma očajan potez. Otkud Unai Emery? Što se događa s Arsenalom? Ne mogu to izbaciti iz glave. Što se tamo točno događa. Imao je gomile novca u PSG-u i sada mora doći u Arsenal s 50 milijuna funti uz igrače na nižem nivou. Morat će pokazati svoje trenerske kvalitete. Ali, ipak ne bih bio obeshrabren da sam navijač Arsenala. Malo je neobično jer je došao kad su svi mislili da će to biti Arteta, to je jedini problem. No, svi će biti uz njega", zaključio je Wright.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo