LEGENDA ODBILA NEVJEROJATNU PONUDU: / 'Ne osjećam kao da je to pravi potez za mene u ovom trenutku'

Image

Prema pisanju engleskih medija, legendarni napadač Obale Bjelokosti Didier Drogba odbio je ludu ponudu brazilskog velikana Corinthiansa.

1.2.2017.
23:39
VOYO logo

Naime, 38-godišnjem Drogbi Brazilci su ponudili čak 110 tisuća eura tjedne plaće, prevoditelja koji će mu biti na raspolaganju 24 sata dnevno, te blindirani automobil kako bi se osjećao sigurno za vrijeme boravka u Brazilu.

Ipak, Drogba je razgovarao s predsjednikom Corinthiansa Robertom de Andradeom kako bi se zahvalio na ponudi i na i na Twitteru objasnio zašto je odbio Corinthians.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDA IZAZVALA SKANDAL U AMERICI: Hoće li se vratiti u Europu i zaigrati s Hrvatima?

"Bilo je puno glasina koje su me povezivale s Corinthiansom. Razgovarao sam s predsjednikom kluba, to mi je bilo jako bitno. Objasnio sam mu da, iako sam počašćen njihovim interesom, ne osjećam kao da je to pravi potez za mene u ovom trenutku. Hvala klubu i svim navijačima Corinthiansa na porukama podrške. Želim vam uspješnu novu sezonu", stoji u objavi na profilu Drogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom siječnja sportski direktor Corinthiansa Flavio Adauto dao je do znanja kako je klub stupio u kontakt s Drogbom. Inače, Drogba je 2004. godine iz Marseillea prešao u Chelsea i na Stamford Bridgeu ostao sve do 2012, da bi se dvije godine poslije vratio u Chelsea i odigrao sezonu 2014./2015.

Drogba je s Chelseajem osvojio Premier ligu četiri puta i jednom Ligu prvaka, a uz Chelsea i Marseille bivši kapetan Obale Bjelokosti igrao je još za kineski Shanghai Shenhuai i turski Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo