LEGENDA IPAK NE NAPUŠTA BAYERN? Stigle izjave koje Kovač nije očekivao: / 'Svima je već rekao da ostaje'

Image
Foto: AFP

Već je ranije najavljano da Francuz i Robben igraju posljednju sezonu.

23.12.2018.
19:52
AFP
VOYO logo

Bayern je su subotu stigao do pete prvenstvene pobjede u nizu ponajviše zahvaljujući legendarnom Francku Riberyju, koji je zabio dva od tri gola Eintrachtu.

Iako je već u 36. godini Francuz igra kao u najboljim danima. Zbog toga se poslije utakmice postavilo pitanje postoji li šansa da ostane još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ću što više uživati u narednih pet mjeseci i ostati zdrav. Nikad ne znate što će se dogoditi. Pričekajmo pa ćemo vidjeti", kazao je zagonetno poslije susreta. O njegovom nastupu očitova se Niko Kovač.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (R) and Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery vie for the ball during the UEFA Champions League semi-final first-leg football match FC Bayern Munich v Real Madrid CF in Munich, southern Germany on April 25, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

"Stvarno je bio izvrstan u posljednjih nekoliko utakmica. Na tom mu čestitam. Šteta što je u 36. godini", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga Galatasaray

Ribery je potom progovorio za Sky o istoj temi pa je na pitanje bi li želio ostati još jednu godinu rekao 'Da, naravno'. Rummenigge se pak našalio poslije utakmice na taj račun.

"Franck je rekao u svlačionici da će potpisati novi jednogodišnju ugovor", rekao je slavni Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U turskim medijima potom se pojavila informacija da Galatasaray želi sastanak s njim idućeg tjedna i da mu nude ugovor na godinu i pod dana od siječnja. Bild je pak objavio da se to neće dogoditi i da će Francuz odigrati svoju 12. i zadnju sezonu u Bayernu do kraja.

Sve s u te priče zaintrigirale fanove Bayerna, međutim iz kluba je došla jasna poruka da ne razmišljaju o tome da mu ponude novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo