Legenda Hajduka otkrila pravu istinu o preuzimanju Sjeverne Koreje

Nakon što objavljeno da legenda Hajduka Baka Blaž Slišković preuzima klupu Sjeverne Koreje, oglasio se i sam Slišković, te kazao: 'Informacija je pogrešno prenesena.

23.12.2014.
16:48
VOYO logo

Baka Blaž Slišković prava je zvijezda dana na području bivše Jugoslavije. Vijest o njegovom preuzimanju Sjeverne Koreje, proširila se regijom brzinom svijetlosti. Tijekom utorka Slišković je primio brojne čestitke, i onda je odlučio otkriti o čemu se tu, zapravo, radi.

"Informacija je pogrešno prenesena. Pregovaramo već mjesec i pol, ali ništa nije dogovoreno. Kamoli potpisano. Sve bi se trebalo znati do Nove godine, a završni sastanak planiran je za Peking, kada bi trebali vidjeti odgovaraju li i njima i meni svi detalji ugovora", objašnjava Slišković za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/yuTYYl-oqL4

Čudno je u čitavoj toj priči kako je većina reprezentacija koje će nastupiti na Azijskom prvenstvu objavila svoje popise 23 igrača. Svi osim Sjeverne Koreje. A natjecanje započinje 9. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I meni je sve to čudno, pravo da vam kažem, ne znam niti ja kako su oni zamislili da upoznam igrače i pripremim ih za prvenstvo. Sve je to nezgodno, ne znam ni što je s tim njihovim trenerom, ali ja sam spreman. Čudno je i da Sjeverna Koreja zove stranca za izbornika, ali menadžer Fahrija Šekularac u paketu pregovara i o dovođenju jednog Crnogorca za čelo rukometne reprezentacije. Prije mjesec dana sam u Sarajevu izvadio kinesku vizu i samo čekam da mi pošalju avionsku kartu pa da u Pekingu nastavimo pregovore", kaže Slišković.

Pa zašto se onda odlučio preuzeti Sjevernu Koreju? Jer, Sjeverna Koreja je najzatvorenija država svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorena, zatvorena... meni je svejedno, samo želim raditi. Ako sam mogao u Kini, zašto ne bih i u Sjevernoj Koreji", u šali će popularni Baka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo