LEGENDA HAJDUKA NEMA MILOSTI: / Ako ne prođu Osijek, ni igrači ni uprava se ne moraju vraćati doma'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Brojne legende Hajduka nezadovoljne su trenutnim stanjem u klubu, a jedan od najglasnijih kritičara je 67-godišnji Vilson Džoni.

27.11.2017.
14:09
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je poslije 17 kola hrvatskog prvenstva na trećem mjestu s 29 bodova, čak 12 manje od vodećeg Dinama. Još jednom je vrlo rano ugašana nada navijača da bi se Bijeli mogli boriti za naslov prvaka koji čekaju još od 2005. godine.

Image
KOPIĆ PRONAŠAO UZROKE LOŠIH REZULTATA HAJDUKA: /

'Ova momčad ima psihološku blokadu'

Image
KOPIĆ PRONAŠAO UZROKE LOŠIH REZULTATA HAJDUKA: /

'Ova momčad ima psihološku blokadu'

'Uprava ne radi kako treba'

Najvatreniji navijači su nezadovoljni radom uprave na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom, ali i onime što igrači pokazuju na terenu. Njihovo mišljenje dijeli i Džoni koji je ipak donekle zadovoljan novim trenerom Željkom Kopićem koji je naslijedio Joana Carrilla. Što misli o aktualnim zbivanjima na Poljudu otkrio je nakon prvenstvenog dvoboja u kojem je Hajduk odigrao 1-1 protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon subotnje utakmice mogu pohvaliti Kopića jer ga cijenim kao stručnjaka i pratim njegov rad. Napravio je Kopić pomak u odnosu na Carrilla. Međutim, ne mogu pohvaliti upravu koja i dalje ne radi kako treba. Prvenstvena utakmica je ipak ništa u odnosu na ono što dolazi, a dolazi Kup. I tu je prijelomnica Hajduka, nakon tog susreta možete pitati o temi kamo ide Hajduk", istaknuo je Džoni za Sportske novosti.

'Hajduk mora imati neki cilj'

U četvrtfinalu Kupa hajdukovci u srijedu gostuju kod subotnjeg suparnika Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako prođu Bijeli u polufinale, imaju dobru poziciju da se konsolidiraju za proljeće, premda im neće biti lako s obzirom koliko je problema. Ali, ako ne prođu, mogu svi ostati u Osijeku. Od uprave do trenera, svi mogu ostati doma. Zašto? Zato što Hajduk mora imati neki cilj. Ako će ovako skupo plaćena momčad ispasti u četvrtfinalu Kupa, a u prvenstvu već početkom studenoga ostati bez šanse da ozbiljno uđe u borbu za naslov prvaka, pa koji je onda smisao svega?", zapitao se Džoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo