LEGENDA BARCELONE OBJASNILA ZAŠTO JE MESSI NAJBOLJI NA SVIJETU: / 'Razumijem da je navijačima Reala ovo teško priznati, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Messi je prije nekoliko dana postavio novi rekord broju golova za jednu momčad (644)

24.12.2020.
9:31
Profimedia
VOYO logo

Legendarni branič Barcelone i nekadašnji kapetan, Carles Puyol (42), progovorio je o svojem bivšem suigraču i trenutno ponajboljem nogometašu svijeta Lionelu Messiju koji je ovaj tjedan postavio novi rekord broju golova za jednu momčad (644).

Image
RASPAD SISTEMA U BARCELONI: /

Igrači se pobunili protiv Messija, evo što im točno smeta kod njega

Image
RASPAD SISTEMA U BARCELONI: /

Igrači se pobunili protiv Messija, evo što im točno smeta kod njega

Puyol je za Goal.com ishvalio Messija i istaknuo da je navijačima Real Madrida, najvećeg Barceloninog rivala, teško prihvatiti da je on najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem da je navijačima Real Madrida teško priznati da je najbolji, jer se radio mišljenju kao i svako drugo, ali sada su tu njegovi golovi i to su objektivni podaci", rekao je Puyol pa nastavio s hvalospjevima na Messijev račun:

“Imali smo sreće što smo toliko dugo mogli uživati u njemu i te brojke nitko nije izmislio. One su dokaz da je najbolji. Jako sam ponosan na svati koje smo zajedno napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP PHOTO, LLUIS GENE

Messi i Carles Puyol (desno)

Htio otići s Camp Noua

Messi je ovoga ljeta pokušao napustiti Barcelonu i aktivirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu dozvoljava da otiđe iz kluba bez odštete. Međutim, Barcelona, koju je podržalo i vodstvo La Lige, tvrdi da je klauzula istekla u lipnju i da ugovor važi do 2021. godine, osim ako drugi klub ne plati njegovu otkupnu klauzulu za koju se nagađa kako iznosi čak 700 milijuna eura.

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Messi je naposlijetku odlučio ostati u klubu jer nije htio ići na sud s Barcelonom, ali čini se da je jako nesretan na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Puyol je uvjeren da će Leo ostati u Barci i s njom kreirati nove uspjehe.

"Uvjeren sam da će Barcelona koju predvodi Leo nastaviti osvajati naslove.On je u Barceloni je već oborio sve rekorde i ne znam hoće li se pojaviti netko u budućnostiu tko će se moći natjecati s njim jer je jako visoko postavio ljestvicu", zaključio je Puyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo