LEGENDA BARCE LJUTA JE NA UPRAVU: / 'Madrid je osvojio četiri od zadnjih pet LP pokraj jedne od najboljih Barcelona ikad, moramo preispitati prioritete!'

Image
Foto: AFP

Real je drugi put obranio europsku titulu

28.5.2018.
16:21
AFP
VOYO logo

U samo nekoliko tjedana, situacija se u potpunosti preokrenula – u subotu je Sergio Ramos podigao treći uzastopni trofej Lige prvaka za Real, u Madridu se slavilo do duboko u noć, dok su se navijači i bivši igrači Barcelone pitali što moraju napraviti da prekinu dominaciju svog najvećeg rivala u Europi samo nekoliko tjedana nakon što su proslavili dvostruku krunu.

Barca se već godinama mući u Europi

Barcelona je pod Guardiolom osvojila dvije europske titule u tri godine, a dodala je i treću četiri godine kasnije pod Luisom Enriqueom, ali od 2015. nije prošla dalje od četvrtfinala. Najžešći u kritikama prema trenutnom rukovodstvu kluba bio je bivši kapetan i legenda kluba, Carles Puyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDARNI BARCIN KAPETAN OPISAO MESSIJA: Sve je Puyolu stalo u tri riječi i četiri sekunde

Klupska legenda bez dlake na jeziku

Puyol je na svom Twitter profilu čestitao Realu na tituli, ali istovremeno i prozvao Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Realu, koji je osvojio četiri od posljednjih pet Liga prvaka, pokraj jedne od najboljih Barceloninih momčadi ikad. Moramo preispitati svoje prioritete", napisao je Puyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puyol je, po pisanju Marce, objasnio da time ne smatra kako se mora žrtvovati ligaška titula, ali da je Copa del Rey idealna prilika da se odmore neki od ključnih prvotimaca ne bi li bili svježi za ispite u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo