SLAVNI ŠPANJOLSKI NOGOMETAŠ NAPASTOVAO JE DJEVOJKU KOJA JE STAŽIRALA U NJEGOVOM KLUBU? / David Villa suočen s ozbiljnim optužbama

Image
Foto: Profimedia

On je 2014. godine otišao iz Španjolske u New York City, za koji je igrao do 2018.

23.7.2020.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Slavni španjolski nogometaš David Villa, koji je u igračkoj mirovini od 2019. godine, našao se u ozbiljnim problemima. Njega je jedna djevojka koja je stažirala u njegovom bivšem klubu New York Cityju optužila za seksualno zlostavljanje.

Kako pištu brojni svjetski mediji, Villa je navodno svaki dan seksualno uznemiravao neimenovanu djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je odbacio te optužbe, ali klub New York City FC je započeo istragu tog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika karijera

Villa je karijeru započeo u Sporting Gijonu, zatim je prešao u Real Zaragozu, a igrao je još i za Valenciu, Barcelonu i Atletico Madrid prije nego je 2014. otišao iz Španjolske u New York City. Također je kratko igrao za Melbourne City.

Osvojio je dva naslova prvaka Španjolske s Barcelonom i jedan s Atleticom te naslov pobjednika Lige prvaka 2011. s katalonskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa španjolskom je reprezentacijom 2008. osvojio europsko prvenstvo, a 2010. svjetsko. Prestao je igrati za reprezentaciju 2014. i ostaje najbolji strijelac Furije sa 63 golova u 98 utakmica. Za čak 19 golova premašio je od života većeg Raula koji je drugi na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo