LAZIO U ŠEST MINUTA NOKAUTIRAO JUVENTUS USRED TORINA: / Dybala promašio penal u sedmoj minuti sudačke nadoknade

Image
Foto: AFP

U susretu 8. kola Serie A između Juventusa i Lazija u Torinu, gosti iz Rima iznenađujuće su slavili 2-1.

14.10.2017.
20:21
AFP
VOYO logo

Juve je u krizi, to slobodno možemo sad reći bez pretjerivanja ili podcjenjivanja. U prošlom kolu Torinezi su ispustili 2-0 u Bergamu (2-2), a sad su izgubili doma. Juve je dobro počeo. Poveli su Torinezi golom Douglasa Coste u 24. minuti, a onda u samo šest minuta lazijali dolaze do velikog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JOŠ JEDAN HRVAT MANJE U VELIKOM DERBIJU: Kalinić propušta Inter, a pod upitnikom je i Europska liga

Ciro Immobile je 48. minuti lijepo zabio nakon odličnog dodavanja Luisa Alberta, da bi isti igrač šest minuta kasnije pogodio iz penala kojeg je skrivio legendarni Gigi Buffon. Sudac Paolo Mazzoleni je utakmicu produžio čak sedam minuta, a u zadnjoj minuti utakmice svirao je penal za Juventus.

Ipak, Paolo Dybala, kolumbijski napadač koji je ušao u igru u nastavku susreta nije pogodio i Lazio iz Torina odnosi sva tri boda. Svi navijači Stare dame na stadionu Juventusa uhvatili su se za glavu, kao i Miralem Pjanić, važni igrač Allegrijevog sastava koji je sve prati s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je zabolio ovaj poraz igrače Juventusa, najbolje svjedoči prizori nekih igrača koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka navlačili dres preko lica. "Skrivali su lice od srama", rekli bi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Mario Mandžukićodigrao je za Juventus svih 90 minuta, ali bez zapaženijeg učinka. Marko Pjaca nije konkurirao za susret jer se još uvijek oporavlja od teške ozljede. Juve je doživio prvi poraz u sezoni i sada zaostaje dva boda za Napolijem, koji večeras u još jednom derbiju ide u goste Romi. Lazio je pobjedom došao na treće mjesto i bodovno se izjednačio s Juveom (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo