LAVINA UVREDA: / Zvijezdu Uniteda napali zbog fotografije s djecom!

Image
Foto: Twitter

Zvijezda Manchester Uniteda i nizozemske reprezentacije Robin van Persie neočekivano se našao na udaru navijača na društvenim mrežama.

2.6.2015.
12:46
Twitter
VOYO logo

Nizozemac već tradicionalno u domovini organizira nogometni turnir za dječake u dvije dobne kategorije (U9 i U10), a njegov sin Shaqueel nastupa za - Manchester City. Mnogim navijačima Uniteda tako je zapela za oko informacija da im dijete najboljeg igrača igra za pomladak mrskog rivala, a još se posložilo da je City, a ujedno i mali Van Persie, osvojio turnir.

Robin je objavio sliku slavlja s dječacima iz momčadi Cityja, a to je pokrenulo lavinu uvreda. Najzagriženijim navijačima Uniteda nije bilo važno što se njihova zvijezda slika s pomlatkom Cityja, Chelseaja i drugih klubova, oni su samo vidjeli - izdaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ti si obična pi*ka'

"Pobriši ovo s*anje što prije! Koji ti je k....?", jedan je od pristojnijih komentara i krenula je lavina uvreda:

"Ti si obična pi*ka od čovjeka", "Sme*e bez imalo lojalnosti prema svom poslodavcu i klubu", "Jednom Juda, uvijek Juda, izdajico"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Nizozemac se našao na meti navijača Arsenala nakon što je prešao u redove Uniteda, ekspresno je prozvan Judom, a mrlja u životu mu je i optužba za silovanje zbog koje je proveo 14 dana u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo