MLADA NADA / LASK odbio 8 milijuna eura za Ljubičića! Očekuje ga veliki transfer na ljeto

Image
Foto: screenshot

Ako do transfera Ljubičića dođe na ljeto i Hajduk bi se mogao lijepo naplatiti, jer su Splićani prilikom njegove prodaje u LASK ugradili klauzulu od 20 posto od iduće prodaje

3.2.2023.
18:55
screenshot
VOYO logo

Marin Ljubičić vruća je roba otkad je prodisao u austrijskom LASK-u. Portugalski O Jogo tvrdi da je zapeo za oko Bragi i Sportingu koji su ga pokušali dovesti u posljednjim trenucima prijelaznog roka.

Bivši napadač Hajduka je u 14 prvenstvenih i četiri kup utakmice zabio čak 12 golova te je privukao interes skauta brojnih klubova iz najvećih liga, a Portugalci su navodno nudili čak osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak prema navodima istog medija, LASK je odbio tu ponudu i ne planira unovčiti U21 reprezentativca Hrvatske prije ljeta.

Braga ga je pratila već neko vrijeme, a Sporting ga je htio kao zamjenu za Youssefa Chermitija koji je oklijevao s obnovom ugovora. Ljubičić je ostao u LASK-u, Chermiti je produžio ugovor, ali nekadašnju nadu Hajduka sigurno ni Sporting neće pustiti s radara te su navodno ostali u kontaktu s Austrijancima kako bi dogovorili transfer na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako do transfera Ljubičića dođe na ljeto i Hajduk bi se mogao lijepo naplatiti, jer su Splićani prilikom njegove prodaje u LASK ugradili klauzulu od 20 posto od iduće prodaje. Vjerojatno je riječ o postotku od razlike dvaju trofeja, a ne od ukupnog transfera no svejedno bi to bio lijep financijski kolač za Hajduk. Također, Splićani bi imali pet posto naknade za razvoj igrača što znači da će na Poljudu pomno pratiti razvoj ove situacije u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo