'Napravio je čudo i sramota je da je otišao iz kluba!'

Veznjak Chelseaja Frank Lampard smatra da Andre Villas-Boas može biti sretan što je stigao u Tottenham, ali izjavio da je sramota što se Modrićev klub odrekao Harryja Redknappa.

8.7.2012.
15:27
VOYO logo

Podsjetimo, Andre Villas-Boas je nakon otkaza u Chelseaju bio bez posla, a prošlog utorka je potpisao trogodišnji ugovor sa Spursima.

"Boas može biti sretan jer ga tamo čekaju odlični igrači. Ipak, jako teško će nadmašiti Harryja Redknappa koji je Tottenham odveo do neslućenih visina. To kako je on preokrenuo klub je nevjerojatno. Bili su jako loši kada je stigao, a odjednom su se našli u Ligi prvaka i borili za vrh Premiershipa. Napravio je nevjerojatan posao tamo i nije zaslužio ostati bez posla. Jako sam se iznenadio kad sam to čuo. Napravio je čudo i sramota je da je otišao iz kluba", kazao je Lampard i nastavio o Boasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio je uspjeti u Chelseaju, želio je to napraviti na svoj način, ali nije uspio. Ne zbog naših problema, bilo je tu puno više od toga. Imao je plan za momčad koji je podrazumijevao da ja manje igram. Sada kada je u Spursima ti će derbiji imati još veću težinu. Kada ga vidim stisnut ću mu ruku, no nakon toga ću napraviti sve da ga pobijedim", izjavio je Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo