Tko želi Chelseajevu legendu do ožujka?

Engleski nogometaš Frank Lampard (36) postao je i službeno novi igrač američke MLS momčadi FC New York Cityja.

24.7.2014.
18:36
VOYO logo

Njujorška momčad sazvala je press-konferenciju kako bi predstavila novo pojačanje ovoga četvrtka, i nije razočarala. Na novinskoj se konferenciji pojavio legendarni engleski nogometaš, koji započinje novu avanturu svog života.

"Želim se i dalje natjecati i postavljati ciljeve ispred sebe. Želim biti vođa na i izvan terena. Gledao sam utakmice MLS lige i ovo vidim kao sjajnom prilikom za sebe i moj nastavak karijere", rekao je Lampard okupljenim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FC New York City je klub koji je osnovan u svibnju 2013., ali neće se početi natjecati u MLS-u do ožujka 2015. godine. Kao rezultat toga, Lampard bi mogao sljedećih nekoliko mjeseci provesti na posudbi u sestrinskom klubu FC New Yorka - Melbourne Cityju. Zasada još uvijek nije poznato gdje će igrati do ožujka iduće godine.

Podsjećamo, Lampardu je krajem lipnja istekao ugovor sa Chelseajem u kojem je proveo 13 sezona i čiji je najbolji strijelac u povijesti kluba (211 golova), pa u FC New York City prelazi kao slobodan igrač. Za reprezentaciju je upisao 106 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo