Konačno se javio čovjek koji je rastužio čitavu Njemačku

21.7.2014.
12:23
VOYO logo

"Još sam tijekom prošle sezone osjetio da će mi ovaj turnir s Njemačkom, šesti u mojoj karijeri, biti posljednji. Jednostavno sam osjetio da je vrijeme za kraj. Bila je privilegija predstavljati Njemačku, proveo sam divnih 10 godina u reprezentaciji, no odsada sam samo njen navijač", rekao je Lahm, koji je kapetan "elfa" od 2010. godine.

Odigrao je 113. utakmica za Njemačku, za koju je pak debitirao 2004. godine. Prije osam dana je doživio najblistaviji trenutak svoje reprezentativne karijere kada je kao kapetan podigao trofej pobjednika Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/b3GaUVJOprM

"On je igrač svjetske klase i profesionalac koji stavlja uspjeh ispred svega. Osvajanje Svjetskog prvenstva je samo kruna njegove sjajne karijere", rekao je izbornik Elfa Joachim Löw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njemačkoj neće biti lako da nađe zamjenu za igrača, kapetana i čovjeka kakav je Philipp", izjavio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, dok se na njega nadovezao glavni menadžer reprezentacije Oliver Bierhoff:

"Imam veliko poštovanje prema Lahmu i njegovoj odluci. Svi mu moramo biti neizmjerno zahvalni zbog svega što je napravio za reprezentaciju"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo