'Mogu li objasniti što se dogodilo? Naravno da mogu'

Sasvim očekivano, velika je euforija zavladala u redovima Bayerna nakon velike pobjede 4:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone.

24.4.2013.
9:12
VOYO logo

Dva gola Thomasa Müllera, te po jedan Marija Gomeza i Arjena Robbena doveli su Bavarce milimetar do finala koje će se igrati na londonskom Wembleyju.

"Mogu li objasniti što se dogodilo? Naravno da mogu. Bayern je sposoban pobijediti svakog suparnika. Dobro je poznato da Barcelona ima problema s igrom u zraku, što smo iskoristili. Obranu smo odigrali blizu savršenstva i to je bio ključ", poručio je Lahm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo svi sretni zbog pobjede, osobito zbog tolike razlike, ali znamo da je pred nama još 90 minuta u Španjolskoj", umjeren je na početku bio trener Bayerna Jupp Heynckes, ali je nakon toga s pravom i pun ponosa priznao:

"Mislim da cijele sezone igramo izvanredan nogomet. Nakon dvije godine bez trofeja, glad za uspjehom je golema. Trka i borbenost su u večerašnjoj utakmici bili za plus pet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6311639

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je bio izvan sebe od sreće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je odigrala fantastično. Ovakvu večer nisam nikad doživio i još dugo neću. Pobijediti sa 4:0 protiv najbolje momčadi na svijetu, to je poput sna".

Dvostruki strijelac Müller slavodobitno se osvrnuo na česte zločeste komentare kako nema dovoljno tehničke kvalitete da bi igrao u bavarskom divu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad neću predriblati četvoricu igrača, ali sam dovoljno dobar da u svakoj utakmici pretrčim 13 kilometara. I večeras sam dao svoj doprinos, naravno bilo je vrlo dobro. Ovo je rezultat iz snova, ali često smo mogli vidjeti kakvu energiju ima Camp Nou".

I počasni predsjednik Bayerna, legendarni Franz Beckenbauer, spominjao je snove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni u najluđim snovima nismo mogli očekivati ovakav rezultat. Vjerujem da postoji dobra šansa za njemački finale".

U drugom polufinalu, podsjetimo, igraju Borussia Dortmund i Real Madrid. Prva je utakmica na rasporedu u srijedu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo