U Bayernu vec lude zbog price o Barceloni: 'Nikad nismo tako igrali!'

Kapetan Bayerna Philipp Lahm tvrdi kako cilj njegove momcadi nije kopirati Barcelonu: 'Bayern ima svoj uspjesan i prepoznatljiv stil igre'.

7.5.2014.
12:56
VOYO logo

Dolaskom Pepa Guardiole na klupu bavarskog diva, Bayern je znacajno promijenio nacin igre i mediji su ga proglasili "drugom Barcelonom". Philipp Lahm se s tim ne slaze i tvrdi kako Bayernu nikada nije bio cilj igrati kao Barcelona.

"Barcelona je bila pojam u razdoblju od 2008. do 2012. godine i igrala je fantastican nogomet, medutim nikada nam nije bio cilj postati druga Barcelona. Pokazali smo pod vodstvom Pepa Guardiole kroz dvije trecine sezone da imamo vrlo uspjesan svoj sustav igre. Bili smo vrlo opasni u napadu i imali posjed lopte, a to znaci da smo kontrolirali igru. Bayern nikada nije igrao tiki-taka stil, sto god to znacilo. Pronasli smo svoj sustav igre i nastavit cemo ga poboljsavati", tvrdi Lahm za Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Bayern je pod vodstvom Guardiole rekordno rano osvojio naslov prvaka Njemacke i ima priliku osvojiti i DFB-Pokal. Medutim, nije uspio doci i do obrane naslova osvajaca Lige prvaka, u polufinalu ga je uvjerljivim slavljem u dvije utakmice eliminirao Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo