Kapetan Bayerna progovorio o 'slučaju Mandžukić'

Kapetan europskog prvaka Bayerna Philipp Lahm dao je veliki intervju za tiskano izdanje Kickera u kojem se dotaknuo i hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića.

17.2.2014.
11:50
VOYO logo

Naš je napadač izostavljen iz momčadi za prvu utakmicu proljetnog dijela Bundeslige protiv Borussije Mönchengladbach, a iz kluba su dali objašnjenje da je to rezultat njegova nedovoljnog zalaganja na treninzima. Vrlo je brzo trener Pep Guardiola ''pomilovao'' Mandžukića koji je u zadnje tri službene utakmice u kojima je igrao postigao ukupno pet golova. Njemačke medije, međutim, i dalje zanima priča oko navodnog nezadovoljstva hrvatskog reprezentativca.

"Svaki se dan na treninzima borimo za mjesto u momčadi, svi imaju šansu dokazati se. I svatko mora prihvatiti trenerove odluke. Jedanaest igrača započinje utakmicu, a 18 ih je u momčadi. U takvoj će situaciju uvijek biti teških slučajeva. Ali to je zakon nogometa koji znamo odmalena", rekao je Lahm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li kao kapetan razgovarao s Mandžukićem i Tonijem Kroosom o njihovom neprofesionalnom ponašanju, Lahm je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovaramo redovito. Tijekom godina sam razvio više rutine na tom području. A to uključuje i razgovore i razjašnjavanja s nezadovoljnim igračima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo