LADIĆ PREUZIMA SALAHA I EGIPAT!? DALIĆ PORUČUJE: / 'Ako žele čovjeka koji ima sličnu viziju kao ja, onda je on najbolji izbor'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Izbornik Zlatko Dalić je potvrdio da ga je preporučio

26.7.2018.
8:17
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Mnoge je ponude za posao dobio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon što je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odveo izabranu vrstu do srebrne medalje. Navodno su mu se javili zainteresirani sa svih strana svijeta pa može razmišljati želi li ostati na klupi Vatrenih ili preuzeti neku od reprezentacija iz kruga kojeg čine Kolumbija, Japan, Uzbekistan, Južna Koreja i Iran.

U tom krugu bio je i Egipat, ali je Dalić ponuđeno uz zahvalu odbio. No, ne prije no što je za vođenje Mohameda Salaha i tog društva preporučio svog pomoćnika Dražena Ladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je taj'

"Rekao sam Egipćanima da ja ne mogu preuzeti njihovu reprezentaciju, iako iznimno cijenim egipatski nogomet. Ljudima koji su sa mnom kontaktirali kazao sam i da im preporučujem svojeg asistenta Dražena Ladića. Ako žele hrvatskog trenera, čovjeka koji je sa mnom radio i ima sličnu viziju nogometa kao ja, Ladić je najbolji izbor", prenose Sportske novosti Dalićeve riječi uz podsjećanje da je nekoć sjajni vratar hrvatske reprezentacije već radio u arapskom svijetu i to upravo s Dalićem.

"Točno je, Ladić je bio sa mnom u Saudijskoj Arabiji i Emiratima, pa ako hoće Hrvata, čovjeka koji gleda na nogomet slično kao ja, on je taj", poručuje Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo