LA REPUBBLICA OTKRIVA DO KAD ĆE RONALDO IGRATI U JUVENTUSU: / Tresu se Apenini, Portugalac napušta Staru damu?

Image
Foto: AFP

Ronaldova plaća od 30 milijuna eura po sezoni jednostavno je neisplativa bez trofeja

18.4.2019.
15:25
AFP
VOYO logo

Rano ispadanje iz Lige prvaka, dakle neostvareni ciljevi nastali dovođenjem ponajboljeg svjetskog nogometaša Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus, izazvali su nezadovoljstvo kod Portugalca. Toliko željeni trofej Lige prvaka, zbog kojeg su Ronalda Talijani i doveli, ipak još neće sletjeti na stadion Juventusa.

Image

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts after missing a goal opportunity during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Juventus vs Ajax Amsterdam on April 16, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? Drama u Torinu nakon ispadanja iz Lige prvaka, oglasila se majka slavnog Portugalca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? /

Drama u Torinu nakon ispadanja iz Lige prvaka, oglasila se majka slavnog Portugalca

Image
RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? /

Drama u Torinu nakon ispadanja iz Lige prvaka, oglasila se majka slavnog Portugalca

A kad će, ako ne sad s Ronaldom? Pitaju se fanovi, zapitkuje se i Portugalac sam gdje je zapelo?! Žarko se htio plasirati u finale. CR će ipak imati još jednu šansu da osvoji trofej s Bianconerima. La Repubblica je u četvrtak objavila kako će Cristiano odigrati još samo jednu sezonu u dresu torinskog velikana i da će bez obzira na sve napustiti klub u ljeto 2020. godine.

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Cristiano Ronaldo

Iako je Cristiano ugovorom sa Juventusom vezan do 2022. godine, eliminacija iz Lige prvaka donijela je veliki financijski udarac Staroj dami. "Dionice na burzi su u velikom padu i to sasvim sigurno utječe na vlasnike", pišu Talijani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa druge strane, ako rezultat ne dođe naredne sezone, Ronaldova plaća od 30 milijuna eura po sezoni jednostavno je neisplativa i Juve nema namjeru isplaćivati mu cifru do kraja ugovora. Tako će CR vjerovatno imati samo još jednu šansu da se domogne trofeja s Juventusom. Ako u tome uspije njegovo ime će se slaviti u Torinu, jer Juve na trofej elitnog natjecanja čeka još od 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo