NAGRADA ZA TRUD / Kustić poslao poruku mladim reprezentativcima nakon velikog uspjeha

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mladim Vatrenima se uz uvjerljivu pobjedu nad Irskom trebalo poklopiti da Njemačka izgubi od Portugalaca, a to se i dogodilo

26.3.2024.
15:35
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić ćestitao je hrvatskoj U17 reprezentaciji nakon plasmana na Europsko prvenstvo.

Image
BRAVO! /

Mladi Vatreni nakon drame nad dramama izborili Euro

Image
BRAVO! /

Mladi Vatreni nakon drame nad dramama izborili Euro

Hrvatska U17 reprezentacija izborila je Europsko prvenstvo nakon pobjede nad Irskom 5:0 i porazom Njemačke od Portugala 3:2. Mladim Vatrenima se uz uvjerljivu pobjedu nad Irskom trebalo poklopiti da Njemačka izgubi od Portugalaca, a to se i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peti, odlučujući, gol za izabranike Marijana Budimira, koji je na klupi naslijedio Roberta Jarnija, zabio je Bayernov Ljubo Puljić u petoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam našim reprezentativcima i izborniku Budimiru koji nisu odustajali do posljednjeg trenutka te su zasluženo izborili ovaj veliki uspjeh. Premda je osnovni cilj rada s mlađim uzrasnim kategorijama razvijati igrače za seniorsku reprezentaciju, plasman na završni turnir sigurno je velika nagrada za uloženi trud, poticaj za daljni rad te prilika za vrlo vrijedno iskustvo u tim formativnim godinama. Svaki plasman na europska prvenstva nova je potvrda kvalitetnog rada s mlađim uzrastima, kako HNS-a tako i naših klubova te čestitke zaslužuju svi koji sudjeluju u tom procesu. Našim kadetima želimo puno sreće i uspjeha na Europskom prvenstvu na Cipru te vjerujem da će i ova generacija donijeti mnogo radosti hrvatskom nogometu", poručio je Kustić, a prenosi službena stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo