KULEŠEVIĆ OTKRIO HOĆE LI ERCEG IGRATI PROTIV HAJDUKA: / 'Bilo je pravih ljepotica u našim dvobojima i prava je šteta zbog toga'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Drugo kolo hrvatskog prvenstva donosi poslasticu na Gradskom vrtu

21.8.2020.
15:42
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon remija sa Slaven Belupom u prvom kolu, pred nogometaša Osijeka novi je veliki izazov. U nedjelju od 17:55 sati na Gradskom vrtu gostuje splitski Hajduk.

"Hajduk je kvalitetan i uvijek neugodan protivnik. Posebno je tako u otvaranju svake sezone jer najčešće dobro startaju. Bilo je pravih ljepotica u tim našim međusobnim dvobojima i šteta je što neće biti publike. Idemo dati sve od sebe, hrabro prema pobjedi, uz sav respekt prema suparniku. Atmosfera nam je dobra i vjerujem da će biti još bolja u nedjelju poslije utakmice", poručio je trener Osijeka IvicaKulešević. Također, iz njegovih riječi može se zaključiti da će njihov novi napadač AnteErceg nastupiti protiv bivšeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polako se kompletiramo, ozlijeđeni igrači se vraćaju u normalan proces rada što me svakako ohrabruje. Veseli me i Ercegov dolazak, vidim da je u dosta dobrom stanju, doduše nedostaje mu utakmica, ali nikako ne i motiva u ogledu s njegovim bivšim klubom. Možda ova serija derbija dolazi malo prerano, no pripremamo se da budemo što bolji, pa se nadam dobroj nedjeljnoj utakmici i isto takvom rezultatu za nas“, istaknuo je šef osječkog stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo