DVIJE LOŠE UTAKMICE / Krznar objasnio što se događa s Dinamom: 'Nekad se stvari ne poklope, sada će svi aludirati na ove utakmice...'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'Igrači su odradili dobru utakmicu, na tome ćemo graditi optimizam'

24.10.2021.
18:32
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostali su bez očekivanih domaćih bodova u 13. kolu Prve HNL. Dvoboj na maksimirskom stadionu Dinama i Istre 1961 završio je bez pobjednika (1:1).

Oba pogotka su postignuta u završnom dijelu dvoboja. Gosti su poveli u 79. minuti kada je zabio Dion Drena Beljo, dok je Dino Perić izjednačio u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO KIKSAO I U HNL-u /

Modri u ludoj završnici uzeli samo bod protiv Istre na Maksimiru

Image
DINAMO KIKSAO I U HNL-u /

Modri u ludoj završnici uzeli samo bod protiv Istre na Maksimiru

'Na tome ćemo graditi optimizam...'

Ovaj kiks nakon utakmice komentirao je trener Dinama, Damir Krznar.

"Dinamična utakmica, koja je trebala otići u našu korist. Po našim šansama, po posjedu lopte, po Istri koju smo sveli na njihovu polovicu i jedan udarac. Sve je vodilo našoj pobjedi, ali nekad se stvari ne poklope. Istra je iz jednog napada povela, no smogli smo snage, otišli na 1:1", kazao je Krznar pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam što prigovoriti igračima, njihova je želja bila velika. Imali smo 25 udaraca, dobre prilike, Andrić s tri metra glavom… Napravili smo puno u napadačkom dijelu, u defanzivi smo bili stabilni. Kad toliko napadaš, uvijek se može dogoditi kontra, jedini put kad smo ostali dva na dva Istra je to iskoristila. Igrači su odradili dobru utakmicu, na tome ćemo graditi optimizam. Sigurno da im nije lako, psihološki ih treba dizati", poručio je trener Dinama.

Mini i mega krize?

Dinamo je u četvrtak na gostovanju u Beču izgubio od Rapida 1:2 i mnogi će sada povezivati ova dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da će svi aludirati na ove dvije utakmice, aludirati na neke mini i mega krize, ali danas se dogodila ovakva utakmica. Šareni kadar, bez šest standardnih igrača, ostali smo sa jednom špicom, koja će morati izdržati pet-šest utakmica u nizu. Imamo dovoljno igrača da idemo gore u svim utakmicama, imamo snage prebroditi probleme", zaključio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo