OVO NE IZGLEDA DOBRO / Krznar nakon velike pobjede Dinama donio vrlo zabrinjavajuće vijesti: 'Ivanušec je dobro, ali Ademi...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
20.7.2021.
22:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka nogometaši Dinama su na Maksimiru ugostili ciparskog prvaka Omoniju, a utakmica je završila pobjedom zagrebačke momčadi 2-0 (0-0)

Vodeći pogodak za Dinamo postigao je Lovro Majer u 65. minuti, a u 81. minuti je na njegov ubačaj za 2-0 glavom pogodio Kristijan Jakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVE REAKCIJE /

Zvijezda Dinama poslije pobjede poslala jasnu poruku suigračima: 'Ovu utakmicu treba već zaboraviti'

Image
PRVE REAKCIJE /

Zvijezda Dinama poslije pobjede poslala jasnu poruku suigračima: 'Ovu utakmicu treba već zaboraviti'

Nakon utakmice trener Damir Krznar obratio se javnosti i donio podosta zabrinjavajuće vijesti vezane za kapetana Arijana Ademija koji se teško ozlijedio na utakmici. Luka Ivanušec također je prisilno izašao iz igre zbog ozljede, ali on je u redu, no Ademi...

"Trebala nam je pametna i strpljiva utakmica. Znali smo da to ne možemo ekspresno riješiti. Dogodila nam se i nezgoda s Ademijem koja nam je poremetila planove za nastavak utakmice. Omonija je nezgodan protivnik i imali smo nekih problema u prvom dijelu, ali u drogm smo dočekali svoje šanse i zabili", rekao je Krznar u uvodu i zatim progovorio o ozljeđenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti s ozljeđenima?

"Ivanušec je dobro, ali Ademija dosta boli kvadriceps, ipak, nadamo se da će sve biti u redu", kazao je Krznar.

Omonija je igrala solidno, a trener veli da je to i očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo ih skautirali, znali smo da su dobra momčad koja zna držati posjed, da su dobri u realizaciji, ali smo ih zaustavili i nadam se da ćemo ponoviti ovu igru i u uzvratu", rekao je trener.

Je li zadovoljan Josipom Mišićem, koji je zamijenio Ademija i odigrao sjajno. "Dao nam je stabilnost, odlično se snašao i pomogao nam je u njihovoj destrukciji, ali i u igri prema naprijed", veli trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Cipru bi dinamovce mogle dočekati paklene temperature, a trener ne želi alibije. "Nisam sretan kada se to spominje jer ne želimo nikakav alibi. Ne želim da se to potencira, nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima", veli Krznar.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo