Znate li koliko košta cijela momčad Dinamovog protivnika?

Dinamo je saznao protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a opći je dojam da nije mogao proći bolje.

24.6.2013.
13:17
VOYO logo

"Prvi dojam je zadovoljstvo", izjavio je Jurčić za službenu klupsku stranicu i dodao:

"Zadovoljni smo ždrijebom. Dudelange koji je prošle godine izbacio Red Bull Salzburg nam kaže da budemo oprezni, ali jasno da smo bolji i da želimo prolaz. Uz odgovarajući oprez i poštovanje prema protivniku, svjesni smo svoje kvalitete i želimo dvije pobjede", zaključio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice drugog pretkola igraju se 6. i 17. srpnja, a uzvrati 23. i 24. srpnja. Dinamo će biti domaćin u prvom susretu.

Fola Esch je klub iz grada Esch-sur-Alzettea, na jugozapadu Luksemburga, a igraju na stadionu Emile Mayrisch, koji prima tek 3900 gledatelja. Klub je osnovan 1906. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, pravu snagu luksembuškog prvaka najbolje ilustrira podatak da cijela momčad vrijedi manje od dva milijuna eura. Primjerice, Dinamo je toliko platio samo zadnje pojačanje, Portugalca Pinta. Stoga bi bilo što osim sigurnog prolaza Dinama u treće pretkolo, bila velika senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, hrvatski prvak i ove godine ima sjajnu poziciju da ponovno zaigra u Ligi prvaka. Modri će i u trećem pretkolu biti nositelji, što im omogućuje izbjegavanje najjačih protivnika i još jedan nastup u najelitnijem europskom nogometnonm natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo