Javio se RTL-u / Kristijan Jakić ne može sakriti osmijeh lica nakon velikog trijumfa s Eintrachtom

Image
Foto: profimedia.hr

Veznjak Eintrachta javio se RTL Sportu i otkrio svoje dojmove nakon povijesnog uspjeha kluba iz Frankfurta.

19.5.2022.
18:23
profimedia.hr
VOYO logo

Nogometaši Eintracht Frankfurta osvojili su trofej Europske lige pobjedom nad Glasgow Rangersom nakon raspucavanja jedanaesteraca. Glasgow je poveo golom Joea Ariba u 57. minuti, a Rafael Santos Borre izjednačio je u 69. minuti.

Nakon produžetaka u kojima nije bilo pogodaka, momčadi su pristupile izvođenju udaraca s bijele točke. Tragičar za Rangerse bio je Aaron Ramsey čiji je jedanaesterac obranio Kevin Trapp. Borna Barišić odigrao je 116. minuta za Glasgow, dok je Kristijan Jakić ušao u igru u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Eintrachta javio se RTL Sportu i otkrio svoje dojmove nakon povijesnog uspjeha kluba iz Frankfurta. Jakić, vidljivo, ne može sakriti osmijeh s lica nakon velikog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav je osjećaj probuditi se s naslovom Europa lige?

"Uh, iskreno još nisam ni svjestan šta smo napravili za nas osobno i za cijeli Frankfurt. Tek smo se malo prije probudili, nije mi još došlo do glave, tek kasnije kad ponovno malo uhvatim pehar."

Koliko ti sve to zapravo znači?

"Iskreno, kada sam podigao taj pehar, samo su suze počele teći. To su valjda suze radosnice na koje ne možeš utjecati. Meni ovaj trofej znači jako puno za trud i ulaganje koje sam napravio za nogomet. Nadam se da neću stati na ovom trofeju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luda atmosfera na stadionu, kako je bilo na terenu?

"Atmosfera je bila odlična. I mi i oni imamo odlične navijače, makar su naši dosta bolji. Samo su se oni čuli tijekom većine utakmice. Što se ambijenta tiče, stvarno je bilo prekrasno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušao si u susret u 88. minuti, kako je bilo pratiti napeti susret s klupe?

"Jako nervozno s moje strane, nikad težu psihičku utakmicu nisam gledao do 90. minute. Bio je dosta veliki pritisak, mislim da se to osjetilo i na terenu."

Fantastična prilika u 114. minuti

"Naravno, kad sam se namjestio i opalio prema golu mislio sam da čak može i ići u gol. Eto, malo iznad gola je otišla. Tko zna, da sam ja zabio taj gol možda bi i izgubili, ovako je ipak slađe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspucavanje penala

"Vrlo velika nervoza kada se ti penali izvode. Ti penali su lutrija, ali zadnjih tjedana vježbamo te penale i nastojimo svatko uzeti po dva-tri penala. Eto, vidjeli smo jučer, naših pet izvođača koji su jučer pucali stvarno su lijepo pucali, neobranjivo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doček u Frankfurtu…

"Mislim da nas očekuje dug, dug, dug dan i duga noć."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo