KRATKA I JASNA PORUKA: / Direktor Juventusa otkrio istinu o dolasku trećeg Hrvata u klub

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Već dulje vrijeme talijanski mediji nagađaju da će hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u završnici prijelaznog roka napustiti redove milanskog Intera.

17.8.2016.
18:45
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Posljednjih se dana učestalo spominje kako bi naš nogometaš mogao završiti u talijanskom prvaku Juventusu, a dio medija je čak tvrdio i da je transfer već dogovoren. No, čini se da od toga neće biti ništa, barem tako tvrdi direktor Stare dameGiuseppe Marotta.

'Nije lako naći pojačanje'

Uoči pripremne utakmice između dviju Juventusovih momčadi, Marotta je s talijanskim novinarima pričao o ovoljetnim transferima, te ustvrdio kako je klub obavio 95 posto željenog posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražimo još centralnog veznjaka. U ovom trenutku nije lako pronaći profil igrača kakav nam treba, nije lako biti pojačanje u momčadi poput naše", rekao je Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje iz Engleske

Direktor Juventusa nije želio govoriti o konkretnim imenima, ali novinari su inzistirali s pitanjem kakva je situacija s Brozovićem.

"Marcelo Brozović iz Intera? Mogu reći da ništa od toga", jasan je bio Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li u pitanju 'pila naopako' ili Juventus doista nije zainteresiran za Brozovića, saznat ćemo u idućim danima. No, odluči li Inter prodati našeg nogometaša, ne bi trebao imati problema jer se već dulje vrijeme spominje zanimanje više engleskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo