Kranjčarov prijatelj zgazio Brazilce: 'Kakva smijurija! Srećkovići i varalice!'

Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton radi ovih dana kao stručni komentator Eurosporta sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

13.6.2014.
13:12
VOYO logo

Domaćin Brazil je, podsjetimo, na Areni Corinthians u Sao Paulu pobijedio Hrvatsku s 3:1, a presudnim se pokazao pogodak Neymara s bijele točke za 2:1. Sudac Yuichi Nishimura je dosudio kazneni udarac nakon što je Dejan Lovren lagano dodirnuo Freda. Nije to propustio primijetiti ni Barton.

"Brazil je došao do pobjede na pomalo kontroverzan način. Hrvatski izbornik Niko Kovač je krenuo riskantno, s Ivanom Rakitićem, Mateom Kovačićem i Lukom Modrićem koji su svi playmakeri. Time je ukrao utakmicu Brazilu. Mislim da je Hrvatska bila bolja momčad u prvom poluvremenu. Nesretno je primila gol za izjednačenje. U drugom je poluvremenu utakmica bila prilično izjednačena sve dok Fred nije izvukao najbolje iz laganog dodira, a sudac je na brzinu dosudio jedanaesterac. Poslije toga očito više nije bilo povratka za Hrvate", pristojno je prokomentirao nogometaš QPR-a, koji na Twitteru baš i nije govorio politički korektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/OdH5OEJwONI

"Sudac, srami se. Kakva smijurija! Bolje biti srećković nego dobar. Imam osjećaj da je Hrvatska stvarala bolje prilike i zaslužila najmanje bod. Brazilci se moraju jako popraviti ako misle osvojiti SP. Mislim da nisu dovoljno dobri. Još su i varalice", napisao je između ostalog Burton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alan Shearer, legendarni engleski nogometaš smatra da Neymar je morao biti isključen.

"Neymar mora biti sretan jer nije zaradio crveni karton. Da se radilo o bilo kojoj drugoj reprezentaciji ili bilo kojem drugom nogometašu - dobio bi crveni karton za ono što je napravio Modriću. Vidio ga je i tek onda ga je udario, zato je kriv. Može biti jako, jako sretan jer nije dobio izravni crveni, a onda još minutu kasnije zabije i gol..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bQx8rPSvgzk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo